Wednesday, September 29, 2010

Galeri Ilmu

Posting saya kali ini keluar dari tajuk Tarannum, tetapi masih berkisar kepada ilmu. Kali ini adalah ilmu-ilmu untuk kehidupan dunia dan akhirat. Ibarat kata jika sehari umur kita bertambah, tetapi ilmu dan ibadat tidak bertambah, maka dibimbangi kita termasuk diantara orang-orang yang rugi.

Sepanjang saya mengendalikan blog ini, saya menerima banyak juga tempahan untuk mendapatkan VCD Tarannum dan Handset MyIman. Ramai juga dari Sabah dan Sarawak serta Utara tanah air. Maka pada hari ini saya telah memanjangkan satu langkah lagi untuk mempelbagaikan pilihan untuk pengunjung yang berhajat.

Saya telah membuka sebuah kedai Maya yang menjual buku-buku agama, motivasi CD, VCD dan DVD daripada Syarikat induk Telaga Biru Sendirian Berhad. Mempunyai banyak sekali buku-buku yang berkualiti yang dijual pada harga yang sama dengan kedai-kedai buku diluar sana. Bezanya anda kini dapat ber'shopping' dari kediaman anda yang selesa pada bila-bila masa 24 jam sehari, 365 hari setahun. Tak perlu kejut tauke kedai walaupun nak shopping tengah malam....huhuhu

Tokoh yang menerajui syarikat ini sudah tidak asing lagi pada kita semua. Sila lihat gambar dibawah. Jadi Anda boleh membuat pembelian tanpa sebarang keraguan. Jangkaan pesanan anda akan sampai dalam masa 3 hingga 14 hari. Kedai ini boleh dilayari di alamat http://www.stormreaders.net/njhaizan atau klik pada gambar tokoh-tokoh dibawah. Terdapat lebih 500 item yang disediakan untuk anda semua.

Semoga ada manafaatnya buat pembaca semua.


No comments:

Post a Comment